Een smakelijk familieverhaal

Sommige verhalen zijn te mooi om niet te vertellen. Het verhaal van Barzeele is er zo één. Een klassiek familieverhaal van voor 1928, met een oven als kloppend hart en een passie die van generatie op generatie is doorgegeven.

Proef onze tradities

Van boerderij naar bakkerij, hoe het allemaal begon

Het was Arthur die in de jaren ’20 in zijn boerderij als eerste Barzeele broden en taarten bakte. Aanvankelijk alleen voor de buren, maar mond-aan-mondreclame deed snel haar werk. In 1928 zag bakkerij Barzeele officieel het levenslicht.

Vier generaties warme bakkers

Na de oorlog verhuisde de zaak naar Hoeselt, waar we vandaag nog altijd gevestigd zijn. De bescheiden bakkerij groeide generatie na generatie uit tot een gevestigde naam in de regio. Vandaag staat Daniel als vierde generatie aan het roer van Barzeele.

“We noemen onszelf wel eens ‘de warmste bakker’. Alles wordt bij ons vers en in eigen huis gemaakt, en diezelfde warmte voel je ook in onze service.”

Barzeele-broden ook verkrijgbaar bij lokale partners

Je vindt onze producten intussen ook bij een aantal vertrouwde franchisepunten in de regio. Die werken onder hun eigen naam, maar verkopen ons assortiment met evenveel liefde.

Onze dagverse producten zijn ook verkrijgbaar bij
  • La Baguette (Diepenbeek)
  • Full House Els (Tongeren)
  • Voeding An (Eigenbilzen)
  • Traiteur MAS (Sint-Huibrechts-Hern)

Proef ons kraakvers brood en gebak

We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen. Zoals altijd: met de geur van kraakvers brood en een brede glimlach achter de toonbank.

Bestel online