Het was Arthur Barzeele die destijds in zijn boerderij in de ‘diepe Vlaanders’ aan het bakken ging. Aanvankelijk werden er vooral brood en taarten gebakken voor de buurt. Mond-aan-mond reclame deed zijn werk en in 1928 was bakkerij Barzeele geboren. Na de oorlog kwam de bakkerij hier terecht, in het centrum van Hoeselt, recht tegenover de kerk. Drie generaties, van vader op zoon, deden de bakkerij uitgroeien tot een gereputeerde bakkerszaak met niet alleen heerlijk ambachtelijk brood, maar ook met een uitgebreid aanbod patisserie, gebak en ander lekkers dat je telkens doet watertanden. Daarbij staan kwaliteit en de ambachtelijke manier van werken steeds centraal. De trots en het plezier in de bakkersstiel horen er sowieso bij.
Ondertussen is de vierde generatie aan de slag die dezelfde bakkersgenen van zijn vader erfde. Daniel staat in voor de dagelijkse leiding van de bakkerij en werkt ook mee in de productie. Traditioneel bakken blijft de rode draad, maar dan in een modern jasje. Het verlangen is er bij deze nieuwe generatie om te blijven vernieuwen en Barzeele nog te laten groeien.
Het team van Barzeele - zowel voor als achter de schermen - staat elke dag met de glimlach voor je klaar met brood, pistolets, koeken, patisserie…. die met liefde werden gebakken en waar we jou, je gezin en je gasten graag blij mee maken.